King Minos 4*

Hotelul King Minos 4* ofera servicii hoteliere superioare celor ce doresc o vacanta de neuitat. Pozitionat pe un deal, aproape de centrul localitatii Tolo si avand o superba panorama asupra golfului si a celor doua insule aflate in apropierea tarmului, hotelul poate fi alegerea potrivita pentru o vacanta superba.
Hotelul King Minos este situat in localitatea Tolo la 400m distanta fata de centrul orasului si 150m fata de cea mai apropiata plaja.
Toate camerele au in dotare : aer conditionat/incalzire,  uscator de par, satelit TV, telefon,  mini frigider, seif, Wi-Fi.
 Hotelul are o piscina mare, receptie, restaurant, lounge, bar, pool bar, sala fitness, biliard, sala de conferinte, parcare.

Oferte King Minos 4*

Hotel King Minos 4*

Hotel King Minos 4*

Sejur Tolo De la 39 euro/persoana/noapte Include Mic Dejun  

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (June 4, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.8398-0.0020999999999995
USD (Dolar SUA)4.3112-0.0181

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll