Ela Quality Resort 5*

Hotelul Ela Quality Resort 5*este situat in statiunea Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya si la 45 km de orasul Antalya si se intinde pe o suprafata de 110. 000 mp.
Hotelul are un total de 583 camere. Cladirea principala are 6 etaje (6 lifturi pentru turisti) . In toate camerele minibarul este umplut zilnic cu 2 cola, 2 fanta, 2 sprite, 2 ape, o cola light, 2 beri, 2 cutii lapte; servicii de curatenie zilnic, room service 24 h ( gratis intre orele 02. 00 - 07. 00). Internet gratuit in camere, 4 canale tv pentru copii. De asemenea in camere exista halate de baie si papuci pentru copii, roz sau albastre.
Standard room: in cladirea principala, sunt 369 de camere standard, dintre care 5 sunt pentru persoane cu disabilitati si pot avea vedere la uscat sau la mare (grad maxim de ocupare 3 adulti) au o suprafata cuprinsa intre 35 - 45 mp. Toate camerele au mocheta, balcon. Camerele pot avea pat matrimonial sau paturi twin, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, baie cu cada si toaleta, halate de baie si papuci, uscator de par.
Superior sea view cu jacuzzi: in cladirea principala, sunt 18 camere sea view cu jacuzzi (grad maxim de ocupare 2 + 1 copil) au o suprafata cuprinsa intre 38 - 44 mp), toate camerele au mocheta si balcon, pat matrimonial, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, baie cu jacuzzi, dus, toaleta, halate de baie, papuci, uscator de par.
Family duplex room: in cladirea principala, sunt 70 de camere , cu vedere la uscat sau la mare (grad maxim de ocupare 4 adl) au o suprafata cuprinsa intre 65 - 75 mp, mocheta, balcon, sunt pe 2 nivele, cu scara, fara usa interioara. La primul nivel exista un pat twin, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, lcd/tv satellite, baie cu cabina dus si toaleta, uscator de par, halate de baie si papuci. Al doilea nivel este cu pat matrimonial, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, lcd/tv satellite, baie cu cada si toaleta, uscator de par, halate de baie si papuci.
Vilele lake house: Lake house pool view au vedere la piscine, sunt situate la primul sau la al doilea nivel al vilei (grad maxim de ocupare 3 adl), au o suprafata de 36 mp. Toate camerele au mocheta si balcon, pat matrimonial sau paturi twin, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, baie cu cada si toaleta, halate de baie, papuci, uscator de par.
Lake house garden view: au vedere la gradina (grad maxim de ocupare 3 adl) au o suprafata de 36 mp, sunt localizate la parter, la primul sau la al doilea etaj al vilei. Toate camerele au mocheta si balcon, paturi twin, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, baie cu cada si toaleta, halate de baie, papuci, uscator de par.
Lake house cu ponton: sunt in total 19 camere care au acces direct la piscina,
(grad maxim de ocupare 3 adl) , au o suprafata de 36 mp. Sunt localizate la parter, si au terasa privata cu acces direct la piscina. Toate camerele au mocheta, pat matrimonial, aer conditionat split, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, baie cu cada si toaleta, halate de baie, papuci, uscator de par.
Lake house family room: au vedere la gradina sau la piscina, (grad maxim de ocupare 4 adl), au o suprafata de 70 - 72 mp. Sunt localizate la primul si la al doilea etaj. Sunt compuse din 2 dormitoare separate de usa. Toate camerele au mocheta, balcon sau terasa. In primul dormitor este pat matrimonial, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, baie cu cada si toaleta, halate de baie, papuci, uscator de par. In al doilea dormitor sunt paturi twin, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, baie cu cada si toaleta, halate de baie, papuci, uscator de par
Lake house suite: sunt 18 astfel de camere, situate la parter sau la primul etaj al vilelor, au vedere la piscina (grad maxim de ocupare 4 adl) au o suprafata de 96 mp. Toate camerele au mocheta, balcon sau terasa. Suitele situate la parterul vilelor au un living si un dormitor. Cele situate la etaj au un dormitor cu pat matrimonial si un dormitor cu paturi twin. Sunt dotate cu 2 aparate aer conditionat centralizat/adjustabil, 2 minibar, seif, 2 lcd/tv satellite, 2 telefoane, baie cu cada si o baie cu dus, 2 toalete, halate de baie, papuci, 2 uscatoare de par.
Honeymoon Suite: sunt 6 honeymoon suite in cladirea principala si au vedere la mare (grad maxim de ocupare 2 adl) au o suprafata cuprinsa intre 38 - 44 mp, un dormitor si o baie cu jacuzzi. Toate camerele au mocheta si balcon. Au pat matrimonial, baie cu jacuzzi, toaleta, dus, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, halate de baie, papuci, uscator de par. Cuplurile cazate aici beneficiaza de servicii extra, cum ar fi: check in rapid la hotel, decoratii interioare speciale pentru indragostiti, cina romantica organizata special pentru cuplu.
Resort Suite: sunt 5 suite resort in cladirea principala, cu vedere la gradina (grad maxim de ocupare 4 adl) au o suprafata de 96 mp, au un living si un dormitor, mocheta si balcon. Au pat matrimonial, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, 2 lcd/tv satellite, 2 telefoane, baie cu cada , dus, toaleta, halate de baie, papuci, uscator de par. Turistii cazati aici au parte de primire speciala, check in rapid, platou special cu fructe la sosire, flori in camera.
Deluxe Suite : sunt 9 suite deluxe in cladirea principala, cu vedere la mare (grad maxim de ocupare 4 adl) au o suprafata de 105 mp, au un living si un dormitor, mocheta si balcon. Au pat matrimonial, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, 2 lcd/tv satellite, 2 telefoane, baie cu jacuzzi , dus, toaleta, halate de baie, papuci, uscator de par. Turistii cazati aici au parte de primire speciala, check in rapid, platou special cu fructe la sosire, flori in camera.
Superior Suite : sunt 5 suite superior in cladirea principala, cu vedere la padure (grad maxim de ocupare 4 adl) si sunt compuse din 2 nivele; au o suprafata de 142 mp. Primul nivel are un living, iar la al doilea nivel exista un dormitor cu jacuzzi si cu terasa. Suitele superior au mocheta si parchet, balcon si terasa. Primul nivel are un living, parchet, , baie cu cada, toaleta, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, halate de baie, papuci, uscator de par. La al doilea nivel este un dormitor cu pat matrimonial, mocheta, baie cu jacuzzi, dus, toaleta, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, halate de baie, papuci, uscator de par, jacuzzi , umbrele si sezlonguri pe terasa. Turistii cazati aici au parte de primire speciala, check in rapid, platou special cu fructe la sosire, flori in camera.
Premier Suite : sunt 2 suite premier in cladirea principala, cu vedere la mare (grad maxim de ocupare 4 adl) si sunt compuse din 2 nivele, au mocheta si parchet, balcon sau terasa. ; au o suprafata cuprinsa intre 189 - 233 mp. Primul nivel are un living, parchet, minibar, lcd/tv satellite, telefon direct, aer conditionat centralizat/adjustabil, toaleta, uscator de par. La al doilea nivel este un dormitor cu pat matrimonial, mocheta, baie cu jacuzzi, dus, toaleta, aer conditionat centralizat/adjustabil, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct, halate de baie, papuci, uscator de par, jacuzzi , umbrele si sezlonguri pe terasa. Turistii cazati aici au parte de primire speciala, check in rapid, platou special cu fructe la sosire, flori in camera. Dintre cele doua suite premier, una are la primul nivel un dormitor cu paturi twin.
Ela Prestige Suite: este o singura suita Ela Prestige in cladirea principala, cu vedere la mare (grad maxim de ocupare 5 adl) si este compusa din 2 nivele, are o suprafata de 375 mp. La primul nivel se afla un living luxos si camera pentru servit masa, bucatarie complet utilata, parchet, mobila si accesorii de lux, frigider, masa, toaleta, aer conditionat centralizat/adjustabil, lcd/tv satellite, telefon direct. La al doilea nivel exista un dormitor cu un luxos pat matrimonial, canapea, dressing, aer conditionat centralizat/adjustabil, baie cu jacuzzi, dus, toaleta, halate, papuci, minibar, seif, lcd/tv satellite, telefon direct uscator de par, jacuzzi , umbrele si sezlonguri pe terasa. Turistii cazati aici au parte de primire speciala, check in rapid, platou special cu fructe la sosire, flori in camera, laptop la cerere, servicii de spalatorie.
Villa Ela Palace: sunt 5 vile Ela Palace situate in zona de gradina (grad maxim de ocupare 6 adl) sunt alcatuite din 2 nivele, au o suprafata de 297 mp in interior si o suprafata cuprinsa intre 550 - 750 mp exterior. Au un living, bucatarie complet utilata, masa, 3 dormitoare, piscina privata, hamam, sauna, jacuzzi, umbrele, sezlonguri pe terasa, dressing, minibar, aer conditionat centralizat/adjustabil, seif, lcd/tv satellite, telefon; dormitoarele au paturi twin si pat matrimonial. In zona de gradina este piscina privata de 65 mp, sezlonguri, gratar, unelte pentru gradinarit. Turistii cazati aici au parte de primire speciala, check in rapid, platou special cu fructe la sosire, flori in camera, laptop la cerere, servicii de spalatorie, petreceri private, wireless.
Villa Sultan Palace: sunt 2 vile Sultan Palace situate paralel cu plaja (grad maxim de ocupare 8 adl) sunt alcatuite din 2 nivele, au o suprafata de 696 mp in interior si o suprafata de 886 mp exterior. Vilele au un living, incapere penru servit masa, 4 dormitoare, bucatarie complet utilata, piscina privata, sala de fitness, sauna, hamam, gradina cu jacuzzi. Sauna are o capacitate de 16 persoane. La parter se afla si o camera pentru majordom. Dormitoarele au vedere la mare si vedere la mare si gradina, pat matrimonial, dressing, baie cu jacuzzi, canapea, halate, papuci, , aer conditionat split, seif, plasma , telefon. In gradina este piscina de 65 mp, gratar, jacuzzi, sezlonguri, unelte pentru gradinarit.
Facilitati:
Restaurantul principal Enderun (mic dejun, pranz, cina), 8 restaurante a la carte ( ottoman, italian, pescaresc, mexican, mediteranean, passion, barbeque), 4 restaurante snack, o patisserie, un restaurant pentru copii. Restaurantul principal are o capacitate de 1020 persoane. Restaurantele a la carte sunt deschise intre 19. 00 - 22. 00 , au o capacitate cuprinsa intre 15 - 60 persoane, si se percepe o taxa de rezervare. Copiii pana in 6 ani pot merge gratuit, iar cei intre 07 - 12 ani platesc 50% din taxa de rezervare. La restaurantul a la carte Passion pot merge doar copiii peste 14 ani, datorita conceptului si ambiantei.
Servicii:
All Inclusive
Mic dejun bufet (07, 00 - 10, 00) -in restaurantul principal
Mic dejun tarziu (10. 00 - 11. 00) - in restaurantul principal
Lake houses breakfast (07. 00 - 11. 00) - restaurantul La Salsa( a la carte Mexican)
Pranz buffet (12. 30 - 14. 30) -in restaurantul principal
Pranz pentru copii la Everland (12. 00 - 14. 00)
Cina bufet (19. 00 - 21. 30) - la restaurantul principal, seri tematice
Cina pentru copii la Everland (18. 00 - 20. 00)
Bufet de noapte (23. 30 - 01. 30) - gustari, supe, etc
Gustari intre mese, bar la piscina, bar la plaja, patisserie.
Room service intre orele 02. 00 - 07. 00 pentru toti turistii, si 24h pentru persoanele cu disabilitati.
Bauturi locale si de import:
Se servesc bauturi locale si de import, alcoolice si nealcoolice, vinul casei,
Toate bauturile sunt servite la masa, cu exceptia Pier Bar, Vitamin Bar, Hamam Bar.
Fara plata: mic dejun, pranz, cina, patisserie, inghetata la anumite ore, gustari la miezul noptii, room service intre orele 02. 00 - 07. 00, fresh gratuit doar la micul dejun, platou cu fructe in camera la sosire. Minibarul este umplut zilnic cu: 2 cola, 2 sprite, 2 fanta, 2 ape minerale, o cola dietetica, 2 ape plate, 2 beri.
Cu plata: Pentru restaurantele a la carte se percepe o taxa de rezervare, cu exceptia restaurantului japonez Tappanyaki Hida care se plateste la meniu, narghileaua, vinurile speciale locale si de import, berea de import, bauturile energizante, whiskey premium, VSOP cognac.
Plaja si piscine:
Plaja este privata, cu nisip, cu lungime de 270 m si un ponton de 1100 mp.
Are piscina exterioara de 6630 mp, 5 tobogane, piscina interioara de 210mp, 2 piscine exterioare pentru copii de 230mp, o piscina interioara pentru copii de 20 mp. Toate piscinele sunt cu apa proaspata.
Activitati:
Gratuite: programe de animatie ziua, spectacole seara, 2 terenuri de tenis, unul dintre ele este atat pentru fotbal cat si pentru volei, basket; tenis de masa, volei pe plaja, dart, sala de gimnastica, piscina interioara, piscina exterioara, aquapark, cinema , atat interior cat si in aer liber, petreceri la piscine, la ponton, spectacole profesioniste in amphiteatru, petreceri cu dj, karaoke, muzica live, cursuri de dans, activitati de grup, gimnastica in apa, yoga, aerobic, minigolf, sporturi nemonitorizate, sauna, hamam, centru de fitness, prosoape, umbrele, sezlonguri, la piscina si la plaja, club pentru bebelusi 01 - 02 ani, miniclub 03 - 06 ani, maxi club 07 - 12 ani, club pentru adolescenti 13 - 17 ani, 8 sali de conferinte.
Cu plata: lectiile de tenis, lectiile de golf, nocturna pentru terenurile de tenis, sporturile monitorizate, bowling, internet cafe, art studio, jocuri mecanice, babysitter, spalatorie, inchiriere masini, market, doctor, masajul.
* Toate informatiile despre hotelul Hotel Ela Quality Resort au fost adunate in Decembrie 2012. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Oferte Ela Quality Resort 5*

Hotel Ela Quality Resort 5*

Hotel Ela Quality Resort 5*

Hotel Ela Quality Resort 5* - KIDS CONCEPT Oferte Turcia-Belek De la 1415 eur/loc in dubla standard land view mainbuilding /7 nopti/ELA ALL INCLUSIVE Oferte Early Booking 05 % pana la 15.05.2019 din cazare+ PROMO APRILIE ...

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 23, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll