Philoxenia Inn 2*

Hotelul Philoxenia Inn 2* este situat în oraÅŸul Thassos,la aproximativ 100 de metri de piaÅ£a din Limenas ÅŸi la 200 de metri de cea mai apropiată plajă din Thassos, Limenas.Cele 24 de camere complet echipate precum ÅŸi cele 3 studiouri au în dotare: aer condiÅ£ionat, încălzire centrală, TV, muzică, frigider, telefon, seif, uscător de păr, balcon.
Facilitățile hotelului: Hotelul este înconjurat de o grădină de flori ÅŸi are o piscină frumoasă cu ÅŸezlonguri ÅŸi umbrele (gratuite pentru oaspeÅ£ii hotelului). Are, de asemenea, un bar în aer liber lȃngă piscină ÅŸi un bar în interior cu o cameră de zi ÅŸi televizor, unde puteÅ£i avea acces la fax ÅŸi Internet. Nu sunt acceptate animalele de companie. Hotelul este complet accesibil pentru utilizatorii de scaune rulante ÅŸi deÅ£ine camere pentru persoane cu handicap. Internetul prin cablu este disponibil în zonele publice ÅŸi este gratuit. Este posibilă parcarea publică gratuit la o locaÅ£ie în apropiere.

Oferte Philoxenia Inn 2*

Hotel Philoxenia Inn 2*

Hotel Philoxenia Inn 2*

Thassos-Limenas De la 75 euro/persoana/7 nopti,Mic Dejun

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 23, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll