Phoenicia Holiday Resort 4*

Unic pe litoral, Phoenicia Holiday Resort 4*, a fost gandit pentru a gazdui in mod special familii cu copii, oferind tot confortul necesar pentru odihna, relaxare, plaja si distractie,situat in Mamaia Nord, la 150 de metri de plaja complexul este cea mai spectaculoasa investitie din ultimii ani, acoperind o suprafata totala de 100.000 de mp.
Phoenicia Holiday Resort  4* asigura  peste 1.200 de locuri de cazare, in 420 de apartamente de una, doua , trei sau patru camere , o parcare cu 400 de locuri, restaurante, baruri, terase, cafenea orientala, piscine si cascade, locuri de joaca pentru copii, club de biliard, centru de jocuri.
Apartament cu 2 camere-cuprinde un dormitor, living cu chicineta mobilata,hol,baie si terasa.Capacitate acceptata:Maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (0-13.99 ani); cel de-al treilea adult sau copiii au la dispozitie o canapea modulara.
Apartament cu 3 camere-cuprinde doua dormitoare, living cu chicineta mobilata,hol,baie si doua  terase, una la living, una la dormitor.Capacitate acceptata:
Maxim 5 adulti sau 4 adulti si 2 copii (0-13.99 ani); cel de-al treilea adult sau copiii au la dispozitie o canapea modulara.
Apartamentele sunt dotate cu televizor LCD, TV cablu, telefon, aer conditionat, internet; baia este dotata cu dus, cada simpla sau cada cu sistem de hidromasaj, prosoape; chicineta utilata.
Phoenicia Holiday Resort 4*pune la dispozitie un restaurant elegant cu specific international, libanez si romanesc.
Mic dejunul si masa de pranz cu o diversitate de produse, sunt tip bufet suedez si sunt incluse  in tariful de cazare.
La dispozitia turistilor se afla 3 baruri cu o gama spectaculoasa de bauturi alcoolice si racoritoare si  un bar in stil oriental unde se poate savura o cafea la nisip.
Pentru a beneficia de toate serviciile si facilitatile oferite atat in incinta resortului cat si la plaja, este obligatorie purtarea bratarilor pe care le veti primi in momentul cazarii

Oferte Phoenicia Holiday Resort 4*

Phoenicia Holiday Resort 4*

Phoenicia Holiday Resort 4*

Phoenicia Holiday Resort 4*  

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (June 4, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.8398-0.0020999999999995
USD (Dolar SUA)4.3112-0.0181

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll