Hotel Electra Beach 3*

Hotel Electra Beach 3* se găseÅŸte în staÅ£iunea Skala Prinos, chiar pe plajă ÅŸi este înconjurat de o grădină plină de verdeaţă.
Cele 28 de camere sunt modern decorate ÅŸi dotate cu TV, frigider, A/C (contra cost - 5 €/cameră/zi) baie cu duÅŸ ÅŸi balcon. Hotelul dispune de restaurant, bar, tavernă, grădină frumos amenajată.
Hotelul dispune de o piscină exterioară, unde şezlongurile şi umbrelele sunt gratuite şi de un bar la piscină.
Thassos are de asemenea o istorie bogată ÅŸi situri arheologice răspândite pe toată insula. Situată pe partea vestică a insulei, staÈ›iunea Skala Prinos este al doilea mare port din această regiune. Plaja staÈ›iunii este una cu nisip fin È™i auriu. Thassos are numeroase magazine de unde puteÅ£i cumpăra orice, de la bijuterii fine până la antichităţi ÅŸi produse din piele de o calitate superioară. Există magazine cu produse tradiÅ£ionale (miere, măsline, vin ÅŸi brânză de capră).

Oferte Hotel Electra Beach 3*

Hotel Electra Beach 3*

Hotel Electra Beach 3*

Thassos-Skala Prinos De la 104 euro/persoana/7 nopti/Mic Dejun

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (September 29, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.8705-0.0045000000000002
USD (Dolar SUA)4.1828-0.0045999999999999

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll