Hotel Perla 3*

Hotelul Perla 3* este  situat la numai 50 de metri de plaja, in vecinatatea Parcului Acvatic, a Parcului de distractii si a punctului de plecare a telegondolei ce strabate statiunea.
Hotelul dispune de 161 camere duble,11 garsoniere si 33 apartamente,  restaurant- crama( 150 de locuri),  restaurant-terasa ( 200 locuri interior si 150 de locuri pe terasa), bar de zi, sala de conferinte cu o capacitate de 200 de locuri , parcare- in limita locurilor disponibile, piscina descoperita  si piscina copii, internet wifi in lobby.
Camere sunt dotate cu  minibar, televiziune prin cablu, aer conditionat, telefon cu acces international. Camerele au vedere partiala la mare.

Oferte Hotel Perla 3*

Hotel Perla 3*

Hotel Perla 3*

Hotel Pela 3* OFERTE SPECIALE Hotel Perla Mamaia - 2019 Oferta speciala: Inscrieri Timpurii 2019 Mamaia - pana la 13% DISCOUNT din tarifele de cazare cu mic dejun, pentru orice rezervare de minim 5 nopti, ...

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (October 20, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7556-0
USD (Dolar SUA)4.2732-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll