Hotel Stogu 3*

Hotel STOGU 3*este situat in centrul Statiunii Baile Olanesti la 18 km de Ramnicu Valcea, pe malul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu. Hotelul este construit modern fiind amplasat in vecinatatea bazei noi de tratament , a strandului si a parcarii supraetajate (aceste proiecte apartin Primariei Statiunii Olanesti – proiecte cu fonduri europene in curs de finalizare).
Hotelul Stogu 3* ofera pe langa gama variata de produse caracteristice serviciilor hoteliere si alte servicii cu destinatie turistica: excursii in zona cu microbus propriu, transport pentru grupuri, ghid turistic, acces la internet, etc.
Hotel STOGU 3*are in structura sa 38 locuri in:13 camere duble,3 apartamente cu cate 2 camere.Camerele sunt dotate cu televizor color, iar apartamentele cu cate 2 televizoare si frigider.

Oferte Hotel Stogu 3*

Hotel Stogu 3*

Hotel Stogu 3*

Oferte tratament,odihna si relaxare la Hotel Stogu 3* De la 67.2 lei/noapte/loc in  camera dubla Replica watches Tratamentul balnear de Olanesti cuprinde principalele obiective ale terapeuticii moderne: profilactic (profilaxie primara ...

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (October 20, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.8737-0
USD (Dolar SUA)4.1622-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll