Hotel Caciulata 3*

Situat in central statiunii, Hotelul Caciulata 3* dispune de 206 camere, din care 200 camere duble: 170 camere cu 2 paturi si 30 camere cu pat matrimonial si 6 apartamente.Camerele duble dispun de : baie cu dus, telefon international, minibar, tv cablu, balcon uscator de par; apartamente: baie cu dus, telefon international, minibar, tv cablu, living si dormitor.Alte informatii: Ascensor, club, piscina acoperita, piscina in aer liber, sala agrement (fitness), parcare, teren de fotbal, teren de tenis, tenis de masa, cosmetica, spalatorie, curatatorie, serviciu masaj, punct farmaceutic, cabinet medical, bar de zi, restaurant, biliard, baza de tratament, schimb valutar, seif, parcare cu plata.4 Sali de conferinta de 15, 20, 30 si 140 locuri. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare.
Tratament: Se pot trata urmatoarele afectiuni: ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale si ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatice ( inflamatorii, degenerative, articulare), postraumatice, neurologice periferice, respiratorii, ginecologice, dermatologice. Tipuri de proceduri: hidroterapie, aerosoloterapie, electrofizioterapie (ultraviolete, ultrasunete, ionizari,magnetodiaflux, masaje uscate, bai de lumina, dusuri kineto, bai de plante si cataplasme. Tratament 3 proceduri + cura de ape.
Un nou AquaPark modern va asteapta in statiunea Calimanesti-Caciulata!
Cozia Aqua Park, ofera de acum statiunii, un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului.
Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura ce oscileaza intre 28 â—¦C – 37 â—¦C.
Parcul acvatic dispune de:
– 11 Bazine interioare si exterioare;
– Incinta incalzita;
– 8 Tobogane exterioare si 2 interioare;
– 1400 de sezlonguri;
– Restaurant cu autoservire;
Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi, sauna.
De asemenea, Cozia Aqua Park comunica cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei raului Olt.
Incepand cu data de 5 Iunie 2018, pentru accesul turistilor la piscinile din cadrul Complexului Balnear Cozia, se vor aplica urmatoarele tarife:
Pentru turistii care sunt cazati in cadrul Hotelului Complex Balnear Cozia (Corp Cozia, Corp Oltul, Corp Caciulata) si Vilele Liliacul&Trandafirul, tarifele pentru accesul multiplu la piscinele din cadrul Complexului Balnear Cozia vor fi urmatoarele:
– acces multiplu adult, de luni pana vineri: 20 lei/zi/adult.
– acces multiplu copil, de luni pana vineri: 10 lei/zi/copil.
– acces multiplu adult, sambata si duminica: 25 lei/zi/adult.
– acces multiplu copil, sambata si duminica: 15 lei/zi/copil.
Pentru turistii care nu sunt cazati in unitatile hoteliere ale societatii susmentionate, tarifele pentru accesul unic la piscinele din cadrul Complexului Balnear Cozia vor fi urmatoarele:
– acces unic adult, de luni pana vineri: 25 lei/zi/adult.
– acces unic copil, de luni pana vineri: 10 lei/zi/copil.
– acces unic adult, sambata si duminica: 30 lei/zi/adult.
– acces unic copil, sambata si duminica: 15 lei/zi/copil.
Program:
Luni-Joi: 9:00-20:00
Vineri: 9:00-21:00
Sambata si Duminica: 8:00-21:00

Oferte Hotel Caciulata 3*

Hotel Caciulata 3*

Hotel Caciulata 3*

Oferte tratament,odihna si relaxare la Hotel Caciulata 3  De la 129.95 lei/ zi /noapte/ loc in camera dubla si pensiune completa (sejur minim 2 nopti) Tratament: Baza de tratament comuna cu Hotel Cozia, serviciu de masaj, afectiuni ...

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (October 21, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.87460.00089999999999968
USD (Dolar SUA)4.1456-0.0166

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll