Be Live Experience Orotava 4*

Hotelul Hotelul Be Live Experience Orotava 4* se află în oraÈ™ul touristic Puerto de la Cruz, la 200 m față de plajă È™i în apropiere de grădina Sitio Litre È™i bazinele cu apă sarată Lago Martianez .Hotel Be Live Experience Orotava 4* pune la dispoziÈ›ia turiÈ™tilor un restaurant, bar/lounge, pisicină, servicii de spălătorie È™i curătăronie, internet wireless disponibil în zonele publice, sală de conferință, salon de înfrumusetare, solar, sală TV, parcare.
Camerele au fost atent proiectate pentru a oferi cel mai mare confort È™i relaxare în timpul vacanÈ›ei dumneavoastra: tot ce ai putea avea nevoie pentru o zi perfectă în Puerto de la Cruz. Serviciile oferite sunt completate de o terasă cu vederi splendide , baie cu uscător de păr, aer conditionat, TV prin satelit, mini bar. se află în oraÈ™ul touristic Puerto de la Cruz, la 200 m față de plajă È™i în apropiere de grădina Sitio Litre È™i bazinele cu apă sarată Lago Martianez .Hotel Be Live Experience Orotava 4* pune la dispoziÈ›ia turiÈ™tilor un restaurant, bar/lounge, pisicină, servicii de spălătorie È™i curătăronie, internet wireless disponibil în zonele publice, sală de conferință, salon de înfrumusetare, solar, sală TV, parcare.
Camerele au fost atent proiectate pentru a oferi cel mai mare confort È™i relaxare în timpul vacanÈ›ei dumneavoastra: tot ce ai putea avea nevoie pentru o zi perfectă în Puerto de la Cruz. Serviciile oferite sunt completate de o terasă cu vederi splendide , baie cu uscător de păr, aer conditionat, TV prin satelit, mini bar.

Oferte Be Live Experience Orotava 4*

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (June 4, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.8398-0.0020999999999995
USD (Dolar SUA)4.3112-0.0181

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll