Hotel Oltul 3*

Hotel Oltul 3* este unul din cele 3 corpuri hoteliere aflate in Complexul Balnear Cozia, din statiunea Calimanesti-Caciulata.Hotel Oltul 3*dispune de 238 camere cu pat double si twin si 8 apartamente. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu TV, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie. Corpul hotelier are in dotare restaurant, bar de zi. Corpul hotelier dispune de 2 sali de conferinta cu o capacitate de 80 locuri fiecare dotate corespunzator.
Corpul hotelier are acces la baza de tratament ultramoderna a Complexului Balnear Cozia, in cadrul careia turistii pot beneficia de servicii la cele mai inalte standarde.
Un nou AquaPark modern va asteapta in statiunea Calimanesti-Caciulata!
Cozia Aqua Park, ofera de acum statiunii, un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului.
Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura ce oscileaza intre 28 â—¦C – 37 â—¦C.
Parcul acvatic dispune de:
– 11 Bazine interioare si exterioare;
– Incinta incalzita;
– 8 Tobogane exterioare si 2 interioare;
– 1400 de sezlonguri;
– Restaurant cu autoservire;
Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi, sauna.
De asemenea, Cozia Aqua Park comunica cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei raului Olt.
Incepand cu data de 5 Iunie 2018, pentru accesul turistilor la piscinile din cadrul Complexului Balnear Cozia, se vor aplica urmatoarele tarife:
Pentru turistii care sunt cazati in cadrul Hotelului Complex Balnear Cozia (Corp Cozia, Corp Oltul, Corp Caciulata) si Vilele Liliacul&Trandafirul, tarifele pentru accesul multiplu la piscinele din cadrul Complexului Balnear Cozia vor fi urmatoarele:
– acces multiplu adult, de luni pana vineri: 20 lei/zi/adult.
– acces multiplu copil, de luni pana vineri: 10 lei/zi/copil.
– acces multiplu adult, sambata si duminica: 25 lei/zi/adult.
– acces multiplu copil, sambata si duminica: 15 lei/zi/copil.
Pentru turistii care nu sunt cazati in unitatile hoteliere ale societatii susmentionate, tarifele pentru accesul unic la piscinele din cadrul Complexului Balnear Cozia vor fi urmatoarele:
– acces unic adult, de luni pana vineri: 25 lei/zi/adult.
– acces unic copil, de luni pana vineri: 10 lei/zi/copil.
– acces unic adult, sambata si duminica: 30 lei/zi/adult.
– acces unic copil, sambata si duminica: 15 lei/zi/copil.
Program:
Luni-Joi: 9:00-20:00
Vineri: 9:00-21:00
Sambata si Duminica: 8:00-21:00

Oferte Hotel Oltul 3*

Hotel Oltul 3*

Hotel Oltul 3*

Oferte tratament, odihna si relaxare la Hotel Oltul 3* De la 129.95 lei/noapte/loc in camera dubla   COMPLEX BALNEAR COZIA *** Preturi in Lei/noapte/persoana (adult in camera) PERIOADA TIP ...

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (October 20, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.8737-0
USD (Dolar SUA)4.1622-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll