Neptune Pwani Beach Resort - Spa 4+*

Prietenos si spatios, Neptune Pwani Beach Resort & Spa 4* superior  este alegerea ideala pentru turistii exigenti, in cautarea unui refugiu exotic, cu atentie pentru cele mai mici detalii. Resortul Neptune Pwani Beach Resort & Spa 4* superior este proiectat cu meticulozitate, in stil traditional, utilizand materiale de top din designul local, interioare si mobilier de buna calitate. Complexul dispune de 170 de camere, toate cu terasa si vedere la ocean, situate in cladiri cu un etaj.
Facilitatile includ un restaurant principal, 4 restaurante à la carte, un snack restaurant, 2 baruri, un bar la plaja (Coconut Beach Bar), un SPA Rain & Earth, un boutique in incinta (Spherique) si un centru de sporturi acvatice (contra cost:inchirieri echipamente si lectii pentru canoe, wind-surfing etc). Hotelul Neptune Pwani Beach Resort & Spa 4* superior dispune de 2 piscine mari cu apa dulce.Programul zilnic de animatie include: water gym, exercitii de stretching, lectii de dans african, volei in apa, polo pe apa, jocuri Boa, lectii de swahili. Pentru sport si divertisment exista tenis de masa, biliard, fotbal si darts. Activitati cu plata: navigatie, scufundari, excursii pentru snorkelling, sporturi de apa, ski nautic.
Deluxe Garden Side Ocean View – spatioase, cca. 55 m², dispuse in cladiri cu parter si etaj, fiecare camera avand o terasa cu vedere la gradina si vedere partiala la ocean. Baie cu dus cu efect de ploaie, uscator de par si toaleta. Aer conditionat, plasa de tantari, TV prin satelit, minibar, mini seif, facilitati pentru prepararea de cafea / ceai si Wi-Fi gratuit.Zona de recreere, confortabila, cu canapea si masa de ceai. Toate camerele sunt mobilate in stil african.
Deluxe Seaside Ocean View - spatioase, cca. 55 m², cu terasa, dispuse in cladiri cu parter si etaj. Camerele sunt situate langa plaja si piscine. Baie cu dus cu efect de ploaie, uscator de par si toaleta. Aer conditionat, plasa de tantari, TV prin satelit, minibar, mini seif, facilitati pentru prepararea de cafea / ceai si Wi-Fi gratuit. Zona de sedere confortabila cu canapea si masa de ceai. Toate camerele sunt mobilate in stil african. Diferenta principala dintre cele doua tipuri de camera este amplasarea in cadrul resortului.

Oferte Neptune Pwani Beach Resort - Spa 4+*

Revelion Zanzibar 2020

Revelion Zanzibar 2020

Revelion Zanzibar 2020-Neptune Pwani Beach Resort & Spa 4* superior - All inclusive Perioada: 27 decembrie-05 ianuarie 2020 (11 zile/9 nopti) 2810 euro /loc in  dubla Deluxe Garden ( taxe incluse) Zbor cu Turkish Airlines din ...

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (August 23, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.7228-0
USD (Dolar SUA)4.1899-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll