Hotel Clermont 4*

Hotel Clermont 4* se afla situat in partea de nord a statiunii, la aproximativ 50 m de soseaua principala.
Dotari generale: 75 de camere personalizate, de diferite tipuri: duble, garsoniere si apartamente. Datorita suprafetelor generoase in Dubla Executive, Junior Suite si Senior Suite se pot oferi paturi suplimentare.  Hotelul mai dispune de piscina, sauna, jacuzzi, fitness si internet; turistii beneficiaza gratuit de loc de parcare (supravegheata video 24 ore).
Dotari camere: sistem de acces in camera pe baza de cartela, climatizare, baie cu cada si dus, telefon in baie, priza alimentare aparat de ras, uscator de par, minibar, seif, TV satelit.
Servicii masa: mic dejun bufet, restul meselor a la carte.
Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii intre 0 - 5.99 ani au gratuitate la cazare cu mic dejun fara pat suplimentar , copii intre 06 -11.99 ani au gratuitate la cazare fara pat suplimentar; tariful pentru pat suplimentar este de 75.00 lei/noapte cu mic dejun inclus. Pentru persoanele peste 12 ani se achita pat suplimentar cu mic dejun in valoare de 92 lei/zi/persoana.

Oferte Hotel Clermont 4*

Hotel Clermont 4*

Hotel Clermont 4*

Oferta Hotel Clermont 4*   Tratament: Procedurile ce pot fi recomandate de catre medicul balneolog in urma consultatiei medicale de specialitate pentru fiecare pachet in parte sunt: mofeta (emanatii de bioxid de carbon), hidroterapia ...

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (June 4, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.8398-0.0020999999999995
USD (Dolar SUA)4.3112-0.0181

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll