FirstCategoriiNext

Oferte Sri Lanka

Hotel Jetwing Sea 4*

Cere oferta de vacanta personalizata in Sri Lanka! Plecare:oricand

» Detalii

Amagi Lagoon Resort&Spa 4*

Cere oferta de vacanta personalizata in Sri Lanka! Plecare:oricand TravelFan Expert va recomanda o vacanta exotica de vis in Sri Lanka la Hotel Amagi Lagoon Resort&SPA 4* din Negombo.

» Detalii

Hotel Goldi Sands 3*

Cere oferta de vacanta personalizata in Sri Lanka! Plecare:oricand Hotelul se afla pe plaja in Negombo.Vacanta exotica la preturi accesibile prin TravelFan Expert.

» Detalii

Hotel Jetwing Beach 5*

La Hotel Jetwing Beach 5* te poti relaxa prin terpaii ayurvedice la centrul Spa&Welness al hotelului. Locatia,personalul profesionist si Restaurantul Black Coral recomanda Hotelul Jetwing Beach 5* pentru petrecerea unei vacante exotice de neuitat la Oceanul Indian.

» Detalii

Hotel Suite Lanka 4*

Rezervati o vacanta minunata la acest hotel situat pe plaja,intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa din statiunea Hikkaduwa prin TravelFan Expert.

» Detalii

Hotel Heritance Ahungalla 5*

Sejur si  plaja Sri Lanka- o destinatie tropicala fascinanta Perioada:03-11 februarie 2018 1280 eur/loc in junior suite (taxe aeroport incluse)/6 nopti Ziua 1 (03.02): BUCURESTI – COLOMBO Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 19:30 pentru imbarcare pe ...

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (October 25, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.8744-0
USD (Dolar SUA)4.1145-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll