PreviousCategoriiNext

Despre noi

Imagini pentru corporate travel

Ne place sa calatorim! Si dorim ca si clientii nostri sa calatoreasca in conditii de siguranta, sa beneficieze de servicii de calitate, pe care dorim sa le oferim la cele mai inalte standarde.

Avantajele de a fi FANUL nostru:

  1. Ne plac clientii multumiti.Oferim consulatanta in alegerea vacantelor si destinatiilor de calatorie.Daca doresti vacanta tailor-made esti la locul potrivit.Te ducem acolo unde vrei sa calatoresti si iti punem la dispozitie informatii complete pentru itinerariul ales de tine.Ne alegem cu grija furnizorii pentru a garanta calitatea serviciilor oferite.
  2. Consultanta de la inceputul planificarii vacantei si pana la terminarea ei.Un numar de telefon valabil 24/24 pentru situatii de urgenta.
  3. Nu umflam preturile.Un pret bun pentru un serviciu de calitate inseamna un client loial.
  4. Atentia pentru detalii si promptitudinea cu care raspundem cererilor tale. Raspuns garantat.
  5. Experienta relevanta a consultantilor in turismul de leisure, corporate, ticketing, organizare de evenimente si conferinte de la 25 la peste 1000 persoane, activitati de team-building si incentivuri pentru angajatii companiei Dvs. atat in Romania cat si in locatii din strainatate.
  6. Diversitatea serviciilor turistice:cazari individuale in tara si in strainatate,oriunde in lume, circuite de grup sau individuale (circuite culturale,cu tema gastronomica,spirituale, pelerinaje),chartere in Turcia, Grecia, Spania, Dubai, Cipru, oferte sejur litoral Bulgaria, Turcia, Israel, Spania, asigurari medicale de calatorie.
    Imagini pentru conference organizer

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (April 18, 2019)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.76220.0023
USD (Dolar SUA)4.2114-0.0053999999999998

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll