Amsterdam

Amsterdam,orasul canalelor
Un numar fabulos de vizitatori sosesc in fiecare an la Amsterdam.farmecul deosebit al capitalei Olandei incanta pe oricine ajunge sa-l cunoasca.In jurul sau graviteaza alte orase mici idilice,oferind Amsterdamului un farmec in plus.
Nu departe de zumzaitul zonei urbane si de agitatia caracteristica incepe celalalt Amsterdam:canale linistite cu copaci pe margini,cu case-barje viu colorate,case inguste de caramida,chiar cat o fereastra de inguste,cu frontoane ornamentate,cafenele cochete si pravalii unde locuitorii si turistii se pot bucura in voie de o ceasca de cafea.
Sunt multe piete atractive si incomparabile in Amsterdam,de pilda Albert Cuyp Markt in De Pijp cu tot felul de produse,Piata Plutitoare de Flori de la Canalul Singel sau Trodelmarkt din Waterloo.De Pijp este un cartier popular multicultural cu radacini in clasa muncitoare din Amsterdam,asezat la nord de canalul Amstel.
Centrul de afaceri este Kalverstraat,ce da catre palatul regal.Castelul a fost construit pe piloni de lemn;la fel si gara proiectata in stil neorenascentist.Cine doreste sa vada orasul intr-o maniera confortabila trebuie sa faca o plimbare pe reteaua de canale.Dar nu toate comorile orasului pot fi vazute astfel.
La Rijksmuseum,unde sunt prezentate capodoperele marilor pictori ai Olandei si ai Europei,se poate vedea lucrarea cea mai renumita a lui Rembrandt,"Rondul de noapte".Printre alte muzee se numara Muzeul Stedelijk cu picturi din secolele XIX si XX si Muzeul Van Gogh.Un muzeu cu totul aparte a luat fiinta in casa Annei Frank,unde se pastreaza podul micut in care s-au ascuns tanara evereica impreuna cu familia ei si cu alte doua familii,de teama nazistilor.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Destinatii in Amsterdam

Ofertele Amsterdam

Best Western Blue Tower 4*

Best Western Blue Tower 4*

Best Western Blue Tower 4*,Amsterdam   Tarif/persoana Numar nopti Masa Bilet avion De la  375 eur 3 Mic ...

» Detalii
Croaziera 2019-Baltice/Rusia (Amsterdam)

Croaziera 2019-Baltice/Rusia (Amsterdam)

Croaziera 2019-(Amsterdam, Olanda) - Celebrity Cruises - Celebrity Reflection - 12 nopti Oferte croaziere Baltice/Rusia-Croaziere Celebrity De la 1949 euro/loc in cabina dubla interioara Plecare din: Amsterdam,Olanda  Vas: Celebrity ...

» Detalii
Croaziera MSC 2019-Insulele Britanice

Croaziera MSC 2019-Insulele Britanice

Croaziera 2019-Insulele Britanice -Hamburg (Bremen), Germania- MSC Cruises - MSC Preziosa - 7 nopti De la 449 euro/loc in cabina interioara Plecare din: Hamburg,Germania,  Vas: MSC Preziosa Plecari 2019: 25 Aug, 08 Sep, 15 ...

» Detalii
Holiday Inn Express Schipol 3*

Holiday Inn Express Schipol 3*

Holiday Inn Expres Schipol 3*,Amsterdam     Tarif/persoana Numar nopti Masa Bilet avion De la  355 eur 3 Mic ...

» Detalii
Hotel Belfort 3*

Hotel Belfort 3*

Hotel Belfort 3*,Amsterdam     Tarif/persoana Numar nopti Masa Bilet avion De la  365 ...

» Detalii

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (January 27, 2021)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.87460.00020000000000042
USD (Dolar SUA)4.01950.0089999999999995

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll