PreviousCategoriiNext

Despre noi

Din Maldive pana in Alaska, din Dubai pana in Argentina,din Bora Bora in Punta Cana sau de la Disneyland Paris la Legoland, vacante personalizate,circuite de grup , croaziere ,vacante de familie sau romantice . Si ce este o vacanta, daca nu o experienta de viata care va ramane acolo undeva pentru totdeauna. De aceea Travelfan Expert iti recomanda ca oriunde esti si orice vacanta alegi sa ai cu tine o camera, un jurnal de calatorie si multa voie buna. Vacanta este o stare de spirit nu doar o calatorie dintr-un loc in altul.
Oriunde si oricand cu Travelfan Expert!

Ne place sa calatorim! Si dorim ca si clientii nostri sa calatoreasca in conditii de siguranta, sa beneficieze de servicii de calitate, pe care dorim sa le oferim la cele mai inalte standarde.

Avantajele de a fi FANUL nostru:

  1. Ne plac clientii multumiti.Oferim consulatanta in alegerea vacantelor si destinatiilor de calatorie.Daca doresti vacanta tailor-made esti la locul potrivit.Te ducem acolo unde vrei sa calatoresti si iti punem la dispozitie informatii complete pentru itinerariul ales de tine.Ne alegem cu grija furnizorii pentru a garanta calitatea serviciilor oferite.
  2. Consultanta de la inceputul planificarii vacantei si pana la terminarea ei.Un numar de telefon valabil 24/24 pentru situatii de urgenta.
  3. Nu umflam preturile.Un pret bun pentru un serviciu de calitate inseamna un client loial.
  4. Atentia pentru detalii si promptitudinea cu care raspundem cererilor tale. Raspuns garantat.
  5. Experienta relevanta a consultantilor in turismul de leisure, tabere si excursii pentru copii.
  6. Diversitatea serviciilor turistice oriunde in lume.


    Imagini pentru conference organizer

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (September 30, 2020)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.8705-0.0045000000000002
USD (Dolar SUA)4.1828-0.0045999999999999

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll