FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Croaziera Fiordurile Norvegiene 2024

Imagini Croaziera Fiordurile Norvegiene 2024

 

Croaziera Fiordurile Norvegiene 2024
Perioada: 4 august-11 august 2024 (8 zile/7 nopti)
Tarif: 1690 euro/persoana in cabina interioara IR1 Fantastica
Supliment single: 350 euro


Atractii: Hamburg – Warnemunde – Skagen – Ulvik – Kristiansand – Oslo – Copenhaga – – Warnemunde – Hamburg

Ziua 1 (04.08): BUCURESTI – HAMBURG – WARNEMUNDE (imbarcare pe vas)
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:00 dimineata pentru imbarcare pe pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:10 si sosire in Munchen la ora 07:20. Plecare din Munchen la ora locala 08:45. Sosire in Hamburg la ora locala 10:00. Transfer in portul orasului Warnemunde pentru formalitatile de imbarcare pe vasul de croaziera MSC POESIA, care va pleca din port la ora 17:00. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.
Ziua 2 (05.08): SKAGEN (DANEMARCA)
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Skagen la ora 09:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 18:00. Astazi vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Skagen este un oras-port si o renumita statiune daneza, situat la capatul de nord al peninsulei Iutlanda si este unul dintre cele mai importante centre de pescuit din Danemarca. Micul orasel ofera cateva puncte de interes turistic, fiind aglomerat doar pe timpul verii, in special in lunile iulie si august. Aici vom avea timp liber la dispozitie pentru a explora pe cont propriu centrul vechi al orasului. Printre atractiile turistice din zona putem aminti: Muzeul Skagen, Grenen (un punct de observatie din care se poate admira fenomenul unic al intalnirii apelor Marii Nordului si Marii Baltice), Rabjerg Mile situata la 15 km distanta de oras (o duna de coasta migratoare). Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.
Ziua 3 (06.08): PE MARE
Mic dejun. Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), centru spa (solar, saune,  bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele. La bordul vasului MSC Poesia putem incerca activitatile de fitness si sport precum: teren de basket si tenis, sala de fitness, minigolf, 2 piscine, 4 jacuzz-uri si un ecran de cinema imens in aer liber. Varietatea de baruri si lounge-uri de la bordul vasului oferta autenticitate si originalitate, incepand de la barul cu vinuri Grappolo d'Oro si pana la Barul Mojito Cocktail sau elegantul bar Cigar Room.
Ziua 4 (07.08): ULVIK (NORVEGIA)
Mic dejun. In jurul orei 08:00, vasul MSC POESIA va acosta in portul Ulvik, de unde va pleca dupa amiaza la ora 17:00. Ulvik este un sat pitoresc situat in fiordul Hardangerfjorden, fiind inconjurat de un cadru natural deosebit, de munti inalti si peisaje superbe. Acest satuc este puntul de plecare in explorarea fiordului Hardangerfjorden, un loc perfect pentru a ne bucura de natura splendida si de experientele culturale locale. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.
Ziua 5 (08.08): KRISTIANSAND (NORVEGIA)
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Kristiansand la ora 11:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 20:00. Kristiansand este al cincilea oras ca marime din Norvegia, fondat in anul 1641 de catre regele danez Christian al IV-lea. Centrul orasului a fost denumit de catre danezi „Kvadraturen”, aici vin spre seara cei mai multi localnici sau turisti si se bucura de o zona pietonala cu multe magazine si restaurante “Markensgate”. Printre obiectivele turistice care se viziteaza in localitate sunt: Catedrala Kristiansand (este a treia catedrala ca marime din Norvegia si se afla in centrul orasului, avand 70 de metri inaltime si o capacitate de 1800 de oameni), Farul Gronningen (construit in 1878, este situat la 8 km de oras si a devenit patrimoniu national in 1980), Fortareata Christiansholm (construita in 1672 sub comanda regelui Christian al IV-lea si avea rol defensiv in caz de razboi). Orasul are un aer aparte, este elegant si plin de rafinament, casele din zona veche a orasului sunt construite din lemn, cu unul sau doua etaje, avand o arhitectura tipic norvegiana. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.
Ziua 6 (09.08): OSLO (NORVEGIA)
Mic dejun. In aceasta dimineata vasul de croaziera MSC POESIA va acosta in portul din Oslo la ora 07:00 dimineata si va ramane aici pana la ora 17:00. Astazi vom avea posibilitatea sa exploram pe cont propriu sau prin intermediul excursiilor propuse de vasul de croaziera, capitala cocheta a Norvegiei. Principalele atractii turistice care se pot enumera sunt: Primaria (locul unde are loc decernarea si banchetul premiului Nobel pentru Pace), Kvadraturen, vechiul centru al orasului stabilit de regele Christian al IV-lea, noua cladire a Operei, Fortareata Akershus (cel mai important monument medieval al Norvegiei construit in jurul anului 1300). De asemenea avem si in Oslo: Domkirke(Catedrala), Parlamentul, Teatrul National, Universitatea, Palatul Regal, cu gradinile regale Slottsparken, Parcul de Sculpturi Vigeland (192 de sculpturi in granit, bronz si fier, totalizand 650 de figuri ale sculptorului Gustav Vigeland, expuse in aer liber in cel mai mare parc al orasului). Capitala Norvegiei, ne va impresiona si vom avea o zi intreaga la dispozitie sa ne bucuram de vizitarea ei. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.
Ziua 7 (10.08): COPEHAGA
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Copenhaga la ora 09:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 18:00. Astazi vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau “Paradisul Nordului”, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cu o arhitectura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau de a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic si plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune  completa.
Ziua 8 (11.08): WARNEMUNDE (GERMANIA)
Mic dejun. Sosire in portul din Warnemunde la ora 07:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas vom porni  spre Hamburg. Aici vom face impreuna un tur panoramic de oras in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Primaria orasului, Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai cunoscuta zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Dupa amiaza ne vom imbarca pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Munchen. Plecare la ora locala 19:15 din Hamburg. Sosire in Munchen la ora locala 20:30 si decolare spre Bucuresti la ora 21:55. Aterizare la Bucuresti la ora locala 00:50 (noaptea de 11 spre 12 august).

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Croaziera Fiordurile Norvegiene 2024!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Hamburg – Bucuresti compania LUFTHANSA (schimbarea cursei in Munchen)
• 7 nopti cazare pe vasul MSC POESIA in functie de tipul de cabina aleasa;
• pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina si bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
• activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
• accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori prezenti la bordul vasului;
• transferuri aeroport Hamburg – port Warnemunde, port Warnemunde – aeroport;
• tur panoramic cu autocarul in Hamburg (3 h);
• insotitor roman de grup;
• taxele portuare (pot suferi modificari);
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie sau storno (optionala);
• taxa de servicii la bord in valoare de aproximativ 84 EURO/persoana (se achita obligatoriu in agentie la momentul rezervarii);
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• alte mese decat cele mentionate in program si bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;
• excursiile de pe parcursul itinerariului (pot fi efectuate sub forma de excursii optionale fiind organizate si incasate in numele companiei de croaziera, inscrierea se face din tara inainte de plecare). Lista excursiilor optionale se va comunica cu aproximativ 60 de zile inainte de plecare.
• intrarile la obiectivele turistice.

Supliment cabina interioara IR2 Fantastica puntile superioare: 100 Euro/persoana
 Supliment cabina exterioara OO vedere partiala la mare Bella*: 180 Euro/persoana
 Supliment cabina exterioara OR1 ocean view Fantastica: 230 Euro/persoana
 Supliment cabina deluxe cu balcon BR2 Fantastica: 380 Euro/persoana
*Toate cabinele Bella sunt cabine garantate dpv al categoriei insa alocarea lor este facuta de compania de croaziere cu o saptamana inainte de plecare.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
04.08: Bucuresti 06:10 – Frankfurt 07:20 durata zborului: 2h 05min
04.08: Frankfurt 08:45 – Hamburg 10:00 durata zborului: 1h 15min
11.08: Hamburg 19:15 – Munchen 20:30 durata zborului: 1h 15min
11:08: Munchen 21:55 – Otopeni 00:50 (12 august) durata zborului: 2h

GRUP MINIM:
25 persoane. Supliment grup 20 – 24 de persoane: 90 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMENE DE PLATA:
⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii;
⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.
Data limita de inscriere: 30.05.2024. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR:
MSC Poesia este un vas de croaziera inovativ, la bordul careia se imbina armonios stilul elegant cu cel traditional. Pasiti la bord si veti gasi o lume rafinata, plina de confort, incepand de la restaurantul autentic japonez Sushi Bar si pana la centru de infrumusetare si wellness MSC Aurea Spa care este dotat cu baie de aburi, sauna si o varietate de masaje de relaxare.La bordul vasului MSC Poesia puteti incerca activitatile de fitness si sport precum: teren de basket si tenis, sala de fitness, minigolf, 2 piscine, 4 jaccuzz-uri si un eran de cinema imens in aer liber. Varietatea de baruri si lounge-uri de la bordul vasului oferta autenticitate si originalitate, incepand de la barul cu vinuri Grappolo d’Oro si pana la Barul Mojito
Cocktail sau elegantul bar Cigar Room.

MSC Poesia, cea de-a treia nava din clasa ‘Musica’ si a fost renovata complet in 2021, fiind construita cu respect fata de cele mai pretentioase standarde ecologice. Cu un design ce reprezinta insasi esenta stilului si elegantei italiene, intotdeauna caracteristice navelor MSC Cruises, cabinele de la bordul navei MSC Poesia sunt spatioase si stilate, o parte din ele avand si balcoane private. Vasul are 16 punti, dintre care 13 sunt cu cabine si diverse spatii pentru activitati, avand o capacitate de 3.013 de pasageri. MSC Poesia are un total de 1275 cabine impartite in 8 categorii.

Cabinele interioare se impart in doua categorii: Bella si Fantastica. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, mini bar si seif. Dimensiunea cabinei: 14 mp. Cabinele interioare IB Bella, sunt cabine garantate, iar localizarea lor pe vas va fi stabilita la momentul check in-ului.

Cabinele interioare deluxe IR1 Fantastica sunt localizate pe puntea: 5,6,7.
Cabinele interioare deluxe IR2 Fantastica sunt localizate pe puntile: 12,13,14,15.
Cabina exterioara categoria OB cu hublou (geam)
Cabinele exterioare sunt cele care va ofera posibilitatea sa urmariti peisajul mereu schimbator al marii si sa va bucurati de lumina naturala, acestea avand hublou. Sunt varianta intermediara, intre cabinele interioare si cele cu balcon.
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par,
cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).
Pozitia pe nava: puntile 5, 8.
Dimensiunea cabinei: 14 - 17 mp.
Cabina exterioara categoria BR2 cu balcon
Cabinele cu balcon sunt alegerea perfecta pentru cei care prefera sa se bucure de peisaje si briza marii la orice ora din zi sau noapte, de linistea si intimitatea propriului balcon. Sunt spatioase, sunt luminoase. De fiecare data cand sunteti in cabina, sunteti la doar cativa pasi de propria oaza de liniste.
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).
Pozitia pe nava: puntile 8, 9, 10,11,12,14,15.
Dimensiunea cabinei: 13 - 18 mp. Dimensiunea balconului: 4 mp
Atentie! Cabinele din categoria Bella sunt cabine garantate dpv al categoriei insa nu se va cunoaste localizarea pe vas pana cu o saptamana inainte de plecare. Cabinele exterioare Bella cu geam sau balcon pot avea si vederea obstructionata partial (barcile de salvare).
Nota: Suprafata cabinelor variaza in cadrul categoriei, incluzand atat cabine standard cat si cabine pentru persoane cu dizabilitati care au o suprafata mai mare.

Formular de contact - Croaziera Fiordurile Norvegiene 2024

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (June 13, 2024)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9767-0
USD (Dolar SUA)4.578-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll