FirstCategoriiNext
Previous Oferte Next

Elvetia 2024 - plecare din Cluj

Imagini Elvetia 2024 - plecare din Cluj

Circuit Elvetia 2024 - plecare din Cluj

Atractii: Zurich - Martigny - Taesch - Zermatt - Montreux - Geneva - Lausanne - Berna - Biel - Engelberg - Zurich

Ziua 1 - 19.05: CLUJ - ZURICH
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Avram Iancu Cluj cu trei ore inaintea plecarii. Decolare catre Zurich cu compania SWISS AIRLINES la ora 15:25. Sosire in Zurich la ora locala 16:35. Transfer si cazare la hotel A-Ja Resort Zurich 3* sau similar.
Ziua 2 - 20.05: ZURICH - MARTIGNY - TAESCH - ZERMATT (351 km)
Mic dejun. Ne indreptam catre Martigny, un orasel situat pe cotul Ronului, in zona Valais. Oraselul fermecator cu o istorie bogata este inconjurat de livezi si vii si este cunoscut pentru gastronomia sa. Continuam drumul spre Taesch. Vom lua trenul pana la Zermatt (aici nu sunt admise masinile sau autocarele) pentru a explora aceasta statiune montana aflata in inima Alpilor Elvetieni sau optional ascensiune cu trenul catre Gornergrat (3.089 m) pe cea mai inalta cale ferata in aer liber din Europa. De aici se poate vedea celebrul varf Matterhorn (4.478 m), emblema renumitei firme de ciocolata Toblerone. Intoarcere la Taesch, cazare la Hotel Mountime 3* sau similar.
Ziua 3 - 21.05: TAESCH - MONTREUX - GENEVA - LAUSANNE (296 km)
Mic dejun. Ne indreptam catre zona Montreux pentru tur panoramic de oras. Putem vizita Castelul Chillon, aflat pe o insula. Acesta este unul dintre cele mai vizitate castele din Europa si inspiratie pentru cel din filmul ``Mica sirena``. Ne indreptam apoi spre Geneva, oras situat pe malul Lacului Leman, unde avem timp liber pentru vizite si pranz. Vom admira Catedrala Saint Pierre, Palatul Natiunilor Unite, Primaria (Hotel de Ville, celebra pentru faptul ca aici, in anul 1864, a intrat in legalitate Crucea Rosie) si renumita fantana Jet d`Eau. Dupa-amiaza continuam cu Lausanne, unde vom avea un tur panoramic si vom admira Catedrala, Muzeul Olimpic, precum si alte atractii turistice ale orasului. Cazare la hotel De La Paix Lausanne 4* sau similar.
Ziua 4 - 22.05: LAUSANNE - BERNA - optional INTERLAKEN-LAUTERBRUNNEN - BIEL (144 km)
Mic dejun. Plecam spre Berna, capitala Confederatiei Elvetiene, unde vom face un tur pietonal pentru a admira centrul istoric cu fantanile sale medievale, Parlamentul, Catedrala, Turnul cu ceas si groapa cu ursi. Timp liber in Berna sau optional va propunem excursie de jumatate de zi Interlaken-Lauterbrunnen. Plecam spre Interlaken, statiune amplasata pe malul celor doua lacuri alpine, Thun si Brienz. Aici vom face cumparaturi si ne vom bucura de frumusetea peisajelor. In aceasta zona se afla linia de cale ferata Jungfrau care a fost finalizata in 1912 si ajunge la cea mai mare altitudine din Europa, 3.454 m. Ne continuam drumul catre Lauterbrunnen, statiune aflata in inima Alpilor Elvetieni, intr-o vale situata intre varfuri muntoase impresionante. Transfer la Biel pentru tur panoramic si cazare la hotel Mercure Plaza Biel 4* sau similar.
Ziua 5 - 23.05: BIEL - ZURICH (117 km)
Mic dejun. Ne indreptam spre Zurich, situat in nordul lacului cu acelasi nume, oras care si-a conservat foarte bine aspectul bancar, unde vom admira: eleganta Banhofstrasse, Fraumunster, Primaria, Gradina Teilor si Catedrala Grossmunster. Cazare la hotel A-Ja Resort Zurich 4* sau similar.
Ziua 6 - 24.05: ZURICH - optional SCHAFFHAUSEN-CASCADA RINULUI-LUCERNA
Mic dejun. Timp liber in Zurich sau optional va propunem excursie de jumatate de zi Scaffhauesen-Cascada RinuluiLucerna. Excursia incepe cu pitorescul orasel Schaffhausen si la Cascada Rinului (Rheinfall) - cea mai larga cascada din Europa (formata din mai multe caderi succesive de apa), ce se afla la granita dintre Elvetia si Germania. Ne indreptam catre Lucerna unde vom face o vizita panoramica a acestui oras medieval, admirand zona veche cu piata Weinmarkt si Podul Capelei (care dateaza din secolul XIV). Ne intoarcem la Zurich pentru cazare la hotel A-Ja Resort Zurich 4* sau similar.
Ziua 7 - 25.05: ZURICH - ENGELBERG - ZURICH (172 km)
Mic dejun. Plecam spre Engelberg pentru tur de oras si plimbare optionala cu telecabina pana la Titlis. Timp liber pentru servirea pranzului. Ne intoarcem la Zurich pentru cazare la hotel A-Ja Resort Zurich 4* sau similar.
Ziua 8 - 26.05: ZURICH - CLUJ
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa SWISS AIRLINES cu destinatia Cluj. Sosire in Cluj la ora 14:40.

Afiseaza detaliiAscunde detalii

Contactati-ne pentru cele mai bune oferte de cazare la Elvetia 2024 - plecare din Cluj!

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul zbor direct Cluj - Zurich - Cluj cu compania SWISS;
• 7 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4*: 4 nopti in Zurich, 1 noapte in Taesch, 1 noapte Lausanne, 1 noapte in Biel;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului;
• bilet de tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch (clasa a II-a);
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari)

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana – se practica in Elvetia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
• taxele de oras (se achita la receptie in momentul cazarii);
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
• bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
19.05: Cluj 15:25 - Zurich 16:35 durata zborului: 2h 10min
26.05: Zurich 11:40 - Cluj 14:40 durata zborului: 2h 00min

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 99 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana cu 2 luni inainte de inceperea programului nu se vor inscrie minim 15 participanti. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

EXCURSII OPTIONALE (tarife informative):
• Bilet ascensiune tren Zermat-Gornergrat: 120 Euro/persoana;
• Excursie la Interlaken si Lauterbrunnen: 60 Euro/persoana;
• Schaffhausen si Cascada Rhinului: 50 Euro/persoana.
NOTA. Preturile excursiilor optionale sunt informative si sunt valabile pentru minim 20 participanti. Acestea pot suferi modificari fata de prezenta oferta. Excursiile optionale se efectueaza in functie de disponibilitatile locale.

Formular de contact - Elvetia 2024 - plecare din Cluj

Numele si prenumele:
Telefon:
Adresa de Email:
Adauga mesaj/comanda:
Contacteaza-ma prin Telefon
Contacteaza-ma prin Email
Cod de verificare:
Introdu codul de verificare:


Te-ar mai putea interesa si:

Alege destinatia:

Tara:
Localitate:Selecteaza tara mai intai...

Căutaţi hoteluri

Data Check-in

Data Check-out


Stiri

Curs valutar (July 21, 2024)

MonedaValoareVariatie
EUR (Euro)4.9767-0
USD (Dolar SUA)4.578-0

Bilete de avion Royal Dutch Airlines Bilete de avion French Airlines Bilete de avion Greek Airlines Bilete de avion Austrian Airlines Bilete de avion Italian Airlines Bilete de avion Polish Airlines Bilete de avion Romanian Airlines Bilete de avion Swiss International Air Lines Bilete de avion AEGEAN AIRLINES Bilete de avion Spanish Airlines Bilete de avion Turkish Airlines

Scroll